4 Prinsipper for å følge for å unngå kredittkort gjeld løpet av ferien sesonger

Business folk vanligvis kontanter på ferie årstider å maksimere salget og fortjenesten. Det vil være høysesong for dem. De vil hamstre, prisen opp og smile hele veien til banken. De vet at folk vil være mindre tilbakeholdne i sin suspendere enn på noe annet tidspunkt. Det er mulig at du kan være blant de mange som har lidd etter høytiden økonomisk stress, og ønsker å sørge for at det ikke skjer igjen. Din suksess i dette vil bli bestemt av hvor godt du styre tre kritiske faktorer: din økt forekomst av utgifter, på hvilken måte du finansiere at utgifter, og de ​​tunge økonomiske krav som følger i den påfølgende måneden.

Finansiering bruke plast

Med høytider som jul eller nyttår tilsynelatende å komme rundt for fort, folk ofte synes de har ikke spart opp nok for sine feiringer. Videre er budsjettering en fremmed konsept i løpet av denne og utgifter kan spiral ut av kontroll. For å dekke den uunngåelige mangelen på ressurser, er kredittkortet en åpenbar attraksjon. Det er fordeler med å bruke kortet til å finansiere utgifter :

i) Det gir deg fri tilgang til omtrent en måneds kreditt.

ii ) Det gir deg midlertidig muligheten til å tilbringe utover dine nåværende betyr.

iii) Den lar deg spore dine utgifter.

iv ) Du trenger ikke å bære mye kontanter med deg.

Bruk av kredittkort, hvordan noensinne, ikke bærer med seg betydelige farer hvis det ikke er nøye kontrollert. Forskning viser at kostnadene kan øke med opp til 35 % når du bruker et kredittkort sammenlignet med å bruke kontanter. Her er noen viktige prinsipper for å hjelpe deg å beskytte deg mot å kjøre inn i kredittkort gjeld problemer.

1. Tilbringe plan

Dersom forbruket ditt kommer til å overgå din inntekt for festlig måned, vurdere å kutte tiltenkte festlig utgifter, eller andre utgifter, for å holde seg innenfor din inntekt. Jeg antar du har trukket opp forbruket ditt plan for denne perioden. Det er der et kredittkort kommer til unnsetning. Selv om det ikke kommer klart fram, kan bruk av kredittkortet ditt skaper skjevheter i kontroll av din økonomi. Med mindre du overvåker forbruket ditt i både kontanter og kreditt, er det en fare for at du vil være usikker hvorvidt du bor innenfor det betyr. Det vil derfor være uklokt å begynne å bruke et kredittkort hvis du ikke er i kontroll over din økonomi, som innebærer å bruke et forbruk plan.

2. Gjeld til inntekt ratio

Ikke glem at bruk av kredittkortet ditt legger til indebtness din. I å håndtere dine økonomiske anliggender, er en av de viktigste indikatorene for å se din gjeld i forhold til inntekter. Dette er månedlig nedbetaling av gjeld i prosent av den månedlige inntekt etter skatt, og reiser et rødt flagg når du tinker med for mye gjeld. En ratio på over 20% blir usunn. Hvis du allerede har kredittkort gjeld som er forfalt, ikke legge til det.

3. Overføre gjreld Finance

Bruk av kredittkort er ideelt et middel for kortsiktig finansiering av driften. Det betyr rydde opp i eventuelle gjeld stiftet bruke kortet ditt i løpet av dager. Betale minimum balanse vil ikke gjøre. Hvis du ikke er sikker på at du kan betale den av i full, sår du gjør deg selv en stor tjeneste ved å ikke bruke et kredittkort. Skulle du bestemmer deg for å gå videre og bruke et kort, må du være forberedt på ekstra kostnader i renter og straffer forbundet med utvidet kreditt. Dette legger til dine utgifter, og du må være klar til å være klar til å redusere andre vanlige utgifter for å imøtekomme dette, ellers risikerer du å skape pågående hard-core gjeld.

4. Egenkapital

Kredittkort gjeld pådratt i løpet av julen er vanligvis for forbruk – betalende for din ferie, kjøpe gaver, underholdning, reiseutgifter, osv. og skaper det som kalles forbruksgjeld. Denne typen gjeld legger til din gjeld, men bidrar ingenting til dine eiendeler. Din nettoformue er redusert til omfanget av forbrukernes gjeld påløper. Krympende nettoformue er ikke bra for den økonomiske helse. Så har selv en lykkelig ferie. Men når du går om det, finansiere det på en måte som gir deg den komfort som du ikke vil være gjelden -laden i påfølgende måned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *