Kredittkort uten renter

Hvis du er på utkikk etter et nytt kredittkort så åpenbart 0% rente kredittkort holder mye appell for deg. Noe på 0% rente griper i dag alles oppmerksomhet, for den saks skyld ! Men så langt som disse 0% rente kredittkort tilbyr gå, det er mye subtil unnvike at kredittkortselskaper og kredittkortselskaper engasjere seg i å sikre at du fange agnet.

Så bare gå videre og innrømme det. Du er hekta. Den 0% rente kredittkort annonse som du nettopp så i brosjyren vedlagt i morgenavisen har pirret din interesse. Men seriøst… er disse 0% rente kredittkort for ekte ?

Sannheten er at de er, og de er ikke. Det er kort som lever opp til løftet om en 0% årlig rente kredittkort, men sannheten er at dette 0% rente varer ikke lenge. Det kan bare være en innledende gimmick for å få deg til å abonnere på kort tilbud og når du er en kortholder, har du 0% rente for bare en begrenset tid ( tre måneder, seks måneder eller hvis du er veldig heldig 12 måneder) før de begynner å belaste deg en høyere rente. Kredittkortet spillet er virkelig en interessant en å se på, men ikke hvis du er lidelse spiller. Les videre for å vite hva du kan gjøre for å sørge for at du ikke er den lidende.
 
Forstå 0% rente kredittkort

Ja, 0% rente kredittkort, faktisk holder mye lokkemiddel. Men her er hva du må gjøre når du finner en 0% rente kortet som har fått din oppmerksomhet. Ta hensyn til følgende:

  1. Hvor lenge 0% rente periode vil vare?
  2. Kan du overfører andre balanserer på 0% rente?
  3. Hva vil rente være etter den innledende perioden ender?

Når du er ferdig med å vurdere disse faktorene, kan du skikkelig sammenligne alle renter kredittkort alternativer tilgjengelig.

Luksusen av å eie kredittkort uten renter

Hvis du allerede har opparbeidet en enorm gjeld på dine tidligere kredittkort, er det gode nyheter for deg. En 0% årlig rente kredittkort kan komme forbrukerne til dårlig kreditt historien på en ny måte, hvis (og det er et stort hvis ) de kan få godkjent for kortet tilbyr seg selv. Som blir sagt, kan en 0% årlig rente tilbudet kortholdere å drastisk kutte ned renten blir påført på eksisterende gjeld, mens det kan også bidra til å konsolidere gjeld på andre utestående high rente kort mellomværende. Det er typisk balanse overføre avgifter knyttet til denne type konsolidering, men hvis kreditt er tilstrekkelig nok, kan du være i stand til å unngå avgifter helt.

Fallgrubene 0% rente kredittkort

  1. De fleste 0% rente kredittkort tilbyr 0% rente eller ingen rente bare for en begrenset tid, som varierer mellom 6 til 12 måneder.
  2. Hvis du tenker på å overføre beløp fra høye renter kredittkort, noen av disse kortene kanskje ikke engang tillate deg å gjøre det under den innledende 0% tilbudsperioden.
  3. Noen 0% rente kredittkort kan også belaste svært høye balanse overføre avgifter.
  4. Noen av disse kortene også bære svært høye straffer for sen betaling og
    automatisk skifte til et mye høyere variabel rente etter pådra seg enda en enkelt sen betaling.
  5. Noen 0% rente kredittkort kreve en svært høy rente etter den innledende (les bryllupsreise) perioden.

Ja, bildet er definitivt ikke alt rosenrødt, selv om du kan definitivt spare penger på renter ved å bruke 0% rente kredittkort. Hvis kortholdere ikke klarer å betale ned sine kort balanserer før innledende tilbudet utløper, hvis de ikke klarer å foreta innbetalinger på tid, eller generelt se bort fra sine kreditt ansvar, kan disse kredittkort ende opp med å koste forbrukerne betydelig mer enn de fleste vil forutse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *